IMAG1049

10 червня ц.р. з ініціативи новообраного голови Чернівецької обласної ради профспілок Володимира Барабаха відбулася його робоча зустріч з головою Чернівецької обласної ради Олексієм Бойком.

Учасники зустрічі задекларували готовність до відкритого діалогу між вищим органом представницької влади і профоб’єднанням Буковини, розширення співпраці у рамках Територіальної угоди про регулювання основних принципів і норм реалізації соціально-економічної політики і трудових відносин у Чернівецькій області.

Голова облпрофради поінформував співрозмовника про рішення  XXVI-ї міжспілкової конференції Чернівецької облпрофради, наголосив на необхідність подальшого поглиблення соціального діалогу як основного інструменту співпраці органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, профспілок і роботодавців у процесі здійснення реформ у країні та у вирішенні питань захисту трудових, соціально-економічних прав та інтересів працюючих.

IMAG1052

            В результаті зустрічі досягнуто домовленості щодо необхідності активізації роботи обласної тристоронньої соціально-економічної ради, посилення ролі кожної із сторін соціального діалогу у вирішенні нагальних питань соціально-економічного розвитку Буковини.

 Фото Облрада

         Михайло Лєньков,

завідувач відділом з питань

захисту соціально-економічних

та духовних інтересів працюючих

Чернівецької облпрофради