30 06

Перший автоквест на честь святкування Дня Молоді об’єднав найактивніших членів профспілки металургів та гірників України та подарував бурхливі емоції і незабутні враження.  

З драйвовим настроєм, хорошою компанією, згуртованими командами за кермом, бігом, з загадками і ребусами пройшов перший, організований профспілковим комітетом Автоквест, присвячений Дню молоді, - розповіла помічник голови первинної організації ПМГУ МК «Азовсталь» Катерина Гордєєва.

15 екіпажів, протягом трьох годин випробовували свої сили в швидкості, кмітливості, прийнятті рішень в екстремальних умовах. Стартувавши на майданчику Драмтеатру, команди проїхали практично все місто, рухаючись від завдання до завдання, розгадуючи ребуси, позначаючи в Google maps все нові і нові локації.

У підсумку всі учасники без винятку отримали безліч емоцій і позитиву, а призери - свої заслужені подарунки і призи. За підсумком переможцем стала команда Non stop, яка була більш досвідчена, ніж інші учасники заходу, їх підсумковий час 2 години 6 хвилин і 53 секунди, другою стала команда «Єгор Крід», з часом 2 години 52 хвилини 8 секунд, третьою стала команда Алхіміки - 2 години 54 хвилини 17 секунд.

http://pmguinfo.dp.ua/novosti-pmgu/4738-molod-za-kermom