А5
Сьогодні,1 липня,  в рамках конференції "Трудові права і шлях європейського розвитку" відбулась сесія "Лібералізація трудового та профспілкового законодавства".

В обговоренні взяли участь Олександр Шубін, заступник Голови ФПУ, Василь Андреєв, голова Профспілки працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів України, заступник Голови ФПУ, Ірина Орловська, зав. відділу правової експертизи департаменту правового захисту ФПУ, Георгій Сандул, директор ГО "Трудові ініціативи".

На сесії були висвітлені питання щодо
:
- розвитку трудового законодавства в Україні з 1991 року і до сьогодення;
- внесення до парламенту України ліберальних законопроєктів та їх негативні ризики для працівників та профспілок;
- можливих заходів протидії українських профспілок ліберальній реформі трудового законодавства на основі грузинського досвіду.

Конференція продовжить свою роботу 3 липня обговоренням питання зв'язків із громадськістю в умовах антипрофспілкових реформ..
Департамент правового захисту ФПУ
А8