А5

2 липня п.р. відбулося перше після XXVI–ої міжспілкової звітно-виборної конференції засідання президії Чернівецької обласної ради профспілок, на якому розглянуто низку актуальних питань діяльності територіального профоб’єднання та його членських організацій. 

Президія заслухала інформацію про хід літньої кампанії з оздоровлення та відпочинку дітей області, схвалила план роботи ради на 2-е півріччя ц.р., заходи на виконання пропозицій і зауважень, висловлених делегатами конференції.

А6

Йшлося також про активізацію роботи профоб’єднання щодо розширення співпраці з територіальними громадами, збереження і збільшення профспілкового членства,   посилення інформаційного супроводу діяльності профспілкових організацій.

Голова облпрофради Володимир Барабах поінформував присутніх про участь у засіданні Ради ФПУ 30 червня 2021 року та затверджені нею заходи з реалізації Стратегії діяльності Федерації професійних спілок України на 2021–2026 роки «Час дій та якісних змін», прийнятої VІІІ-м З’їздом ФПУ. 

А7

Члени президії тепло привітали з нагоди ювілею голову обласної організації профспілки працівників державних установ Олександра Охрімовського.

Михайло Лєньков,

завідувач відділом з питань

захисту соціально-економічних

та духовних інтересів працюючих

                                                                                                                                 Чернівецької облпрофради