А2

На #Звернення Федерація профспілок Рівненської області щодо відновлення діяльності Національної тристоронньої соціально-економічної ради», 5 липня надійшла відповідь від Міністерства економіки України, за підписом заступника Міністра економіки Світлани Глущенко.

У відповіді повідомляється, що Мінекономіки розглянуло звернення Федерації професійних спілок Рівненської області надіслане листом секретаріату Національної ради від 27.05.2021 №01-04/144, та повідомляє.

«Сторонами соціального діалогу на національному рівні визнано за необхідне відновлення діяльності Національної тристоронньої соціально-економічної ради.

Здійснення організаційно-технічного забезпечення діяльності Наглядової ради Програми за рішенням сторін покладено на Секретаріат Національної ради.

Питання підвищення ефективності співпраці сторін в рамках Національної ради також опрацьовуються за участю експертів Міжнародної організації праці в ході реалізації в Україні Проекту МОП «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні”.

Триває робота щодо формування Пріоритетних напрямів діяльності ряди на 2021-2».

Федерація профспілок Рівненської області