А16

В Федерації профспілок Вінницької області 5 липня п.р. відбулась зустріч членів Президії та голів первинних профспілкових організацій з АнджеємРадзіковським– головою Всепольського  об’єднання профспілок (OPZZ),  Славомиром  Броняжем – головою правління  Спілки вчителів Польщі (ZNP), Юрієм Карягіним   - Головою Міжнародної профспілки українських працівників у Польщі.

Микола Колесник -  голова ФПО, поінформував  колег  з Польщі про роботу Федерації профспілок  області з основних напрямків діяльності, співпрацю з органами влади та органами місцевого самоврядування, закцентував увагу на завданнях, які стоять перед профспілками сьогодні.

Присутні на зустрічі мали можливість ознайомитись з сьогоденням профспілок Польщі та викликами, які стоять перед профспілками країн Євросоюзу.

А14

Голова Міжнародної профспілки українських працівників у Польщі Юрій Карягін наголосив на  легалізації трудових відносин громадян України, які виїжджають на роботу та навчання за кордон.

В ході зустрічі сторони домовились про подальшу співпрацю та обмін досвідом роботи в сфері соціальних і трудових відносин. 

Анджей Радзіковський та Славомир Броняж ознайомились з експозиціями Музею історії профспілкового руху на Вінниччині.     

Федерація профспілок Вінницької області