Готель Турист Фото

12-14 липня у Чернівецькій області з робочим візитом перебували члени Наглядової ради ПрАТ “Укрпрофтур” на чолі з її головою Яремою Жугаєвичем.

Під час перебування на Буковині обговорено перспективи розвитку профспілкової туристичної галузі, розглянуто питання діяльності дочірнього підприємства “Чернівцітурист” за підсумками роботи у 1-му півріччі поточного року, його кадрового забезпечення.

Президент ПрАТ “Укрпрофтур” Сергій Стрілець ознайомив членів Наглядової ради з інвестиційною програмою розвитку готелю “Турист” на найближчі роки, а голова обласної ради профспілок Володимир Барабах – з рекреаційними та туристичними можливостями лісогосподарських підприємств краю.

З ініціативи голови облпрофради гості відвідали державне підприємство “Сокирянське лісове господарство”, де відбулася ділова розмова з керівництвом і профспілковим комітетом щодо можливої подальшої співпраці у забезпеченні потреб членів профспілок в оздоровчих та туристичних послугах.

       Михайло Лєньков, завідувач відділом з питань захисту соціально-економічних та духовних інтересів працюючих Чернівецької облпрофради