А9

Профспілкові активісти Київської міської організації профспілки працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення провели у Закарпатті міжобласний семінар - навчання із своїми колегами цієї області на тему: "VIII з'їзд ФПУ і завдання профспілкових організацій щодо виконання його рішень".

З інформацією з цього питання виступив голова міської організації профспілки Віктор Сурмак.

Про роботу профорганізацій Закарпатської області щодо соціально-економічного захисту працюючих розповів у своєму виступі голова обласної ради профспілок Іван Зелінський.

Відбулася фахова дискусія у формі круглого столу з питань розвитку профспілкового руху, ефективності соціального діалогу, мотивації профспілкового членства та інших проблем діяльності профспілок.

В рамках різноманітної культурної програми профактивісти ЖКГ міста Києва відвідали обласний Будинок культури профспілок, про роботу якого розповіла його директор Ганна Табакович.

Гості із столиці України з великим інтересом подивились кілька запальних закарпатських танців у виконанні багаторазового переможця і лауреата міжнародних та національних фестивалів і конкурсів - зразкового дитячого ансамблю народного танцю "Веселка" Будинку культури профспілок (керівник - Заслужений працівник культури України Людмила Петрецька).

Наприкінці зустрічі Віктор Сурмак та Іван Зелінський обмінялися пам'ятними сувенірами та привітали юних танцюристів ансамблю "Веселка".

На фото: під час зустрічі в обласному Будинку культури профспілок Закарпаття.

 

А12

А16

А13

                                                                                                                             Сергій Баранчиков,

                                                               прес-центр Закарпатської

                                                               облпрофради

   Фото автор