А2

Під такою назвою відбувся триденний регіональний семінар у місті Кремінна Луганській області для первинних організацій Профспілки працівників будівництва і промисловості будіведбних матеріалів у Луганській і Донецькій областях.

Учасники заходу були ознайомлені з презентаціями та обговорили наступні питання з використанням ZOOM - зв’язку: Організаційні заходи і інформаційні кампанії проведені Профспілкою працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів України у 2020 р. і у першому півріччі 2021р.; Міжнародна кампанія підтримки працівників державного науково-виробничого підприємства КВАРСИТ (м. Костянтинівка, Донецька обл.); Порядок оподаткування профспілкових витрат;

Програма дій Профспілки працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів України на 2021-2025 рр. і Стратегія діяльності Федерації профспілок України на 2021-2026 р.; Законопроекти, які суттєво зачіпають права та інтереси найманих працівників (підписання електронних петицій щодо законопроектів № 5371 і № 5388!!!); Обговорення публікації «Українські будівельники за кордоном: порівняння умов праці у міграції та на місцевому ринку праці»!; Здійснення громадського контролю профспілки за виконанням роботодавцем заходів з охорони праці; Аналіз системи професійно-технічної освіти Луганської і Донецької областей і про позицію

Профспілки будівельників України щодо збереження та розвитку трудового потенціалу в Україні; Колективно договірні кампанії в первинних профспілкових організаціях і ефективність колективно-договірного регулювання і надання організаційно-методичної допомоги організаціям профспілки та підвищення інформаційних комунікацій для членів Профспілки.

Ключовими спікерами семінару були: Василь Андреєв - Голова Профспілки працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів України, Олег Борисов - Заступник Голови Профспілки, Катерина Клименко - лровідний інспектор з організаційно-статутних питань апарату ЦК Профспілки, Тетяна Бєлєнкіна - голова Миколаївської обласної профспілкової організації працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів, Марія Купріс - радник з міжнародної роботи Профспілки будівельників України, Михайло Зігура - завідуючий фінвідділом - головний бухгалтер ЦК Профспілки і Галина Бондарчук – голова Київської обласної організації Профспілки працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів.

Профспілка працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів України