А4

Реалізуючи ухвалену на VIII з’їзді ФПУ Стратегію діяльності Федерації (зокрема, стосовно розвитку системи навчання та підвищення кваліфікації  профкадрів і активу), Дніпропетровське облпрофоб’єднання вдосконалює діяльність свого Навчального центру. Зараз це – сучасний освітній заклад, де є всі умови для навчання та проживання слухачів. І не випадково, що його послугами вже користуються не тільки профспілковці області, але й профактив інших регіонів, Всеукраїнські галузеві профспілки.

Так от зараз виявила зацікавленість до запропонованого дніпровцями учбового семінару профорганізація ПрАТ «Северодонецьке об’єднання «Азот». Цими днями делегація хіміків, яку очолює голова Луганської обласної Федерації профспілок   - голова профкому «Азота» Валерій Черниш, приїхала на Дніпропетровщину. В програмі її перебування, крім лекцій у Навчальному центрі, також ознайомлення з діяльністю галузевої профорганізації (голова – Григорій Потуремець) та Облпрофоб’єднання, обмін досвідом роботи з колегами зі спорідненого підприємства «ДніпроАзот», а також профкому ВО «Південмаш», де луганчани побували на екскурсії.

Гості відвідали головний штаб профспілок Придніпров’я, де їх зустрічали хлібом-сіллю голова облпрофцентру Віталій Дубіль та його заступник Анатолій Яловий, заступник голови облпрофорганізації хіміків Ніна Нестеренко, заступник голови профкому «ДніпроАзот» Василь Бережний, голова профкому  «Південмашу» - керівник ЦК профспілки «Космомаш» Віктор Гармаш.

Спілкування з колегами, безумовно, є дуже корисним і буде сприяти розвитку зв’язків між профспілками наших регіонів.

Прес-центр Дніпропетровського

облпрофоб’єднання