А8

Голова Закарпатської облпрофради Іван Зелінський активно займається волейболом. Є членом збірних команд ветеранів нашої області та міста Ужгорода, які успішно виступають на різних престижних турнірах з цього виду спорту.

Цікавий міжнародний мікс-турнір з волейболу "Сокіл Закарпаття" відбувся на спортивних майданчиках "Кам'яниця" Оноківської територіальної громади. В ньому взяли участь команди волейбольних клубів Києва, Львова, наші гості з Румунії - команда міста Бая-Маре та три команди із Закарпаття - "Сокіл" міста Ужгорода, "Невицьке" Оноківської територіальної громади та "Діброва" с. Нижня Апша Тячівського району.

В результаті напруженої спортивної боротьби перше місце зайняла команда "Сокіл" з Ужгорода. У її складі на позиції "ліберо" грав профспілковий лідер області Іван Зелінський.

А7

На другому місці - волейболісти Львова, на третьому - команда "Невицьке" із Закарпаття.

Призери змагань були нагороджені кубками, грамотами та медалями організаторів. А завершився міжнародний турнір колективним куштуванням національної закарпатської страви - бограча.

 На фото: - голова Закарпатської облпрофради Іван Зелінський під час змагань;

- переможець міжнародного волейбольного турніру - команда "Сокіл" з Ужгорода.

                                                           Сергій Баранчиков,

                                                           прес-центр Закарпатської

                                                           облпрофради

Сьогодні, 21 липня, у голови Закарпатської облпрофради Івана Зелінського - день народження. Вітаючи його, бажаємо Івану Івановичу здоров'я, благополуччя, наснаги, нових успіхів на профспілковій і спортивній ниві.