9 359

Днями для працівників ПАТ «АрселорМіттал Кривий Ріг», які перебувають у Профспілці металургів і гірників України, і членів їх сімей комісією молодіжної політики, культурно-масової та спортивної роботи профкому ПО ПМГУ був організований кемпінговий тур «Сонячна Таврія: від пустелі до моря».

У програмі цієї захоплюючої поїздки було передбачено відвідування найбільшої пустелі Європи - Олешківських пісків, центру етнографічного та зеленого туризму «Зелені хутори Таврії» і морського курорту Залізний Порт. Першу ніч (з п'ятниці на суботу) мандрівники провели в дорозі, а світанок зустріли вже в пустелі.

«Світанок в пісках - це дійсно незабутнє видовище, - поділилася своїми враженнями Зінаїда Обод (ПП «Стіл Сервіс», санаторій-профілакторій «Джерело»). - Було дуже красиво! Але не менш цікавим було відвідування «Зелених хуторів», участь в майстер-класах. Треба сказати, все було з гумором, і все дуже сподобалося. Добре, що у організаторів там все продумано, обставлено, щоб туристи і послухали, і відпочили, а потім могли взяти участь у цих майстер-класах. Ну, і звичайно, багато хто чекав побачення з морем, воно відбулося в Залізному Порту. Там ми розбили наметове містечко, швидко переодяглися і пішли купатися і загоряти. Хотіла б зазначити, що я навчилася ставити намет! А взагалі дуже хороша група підібралася, хороші були керівник, водій. Велике спасибі профкому ПО ПМГУ підприємства за цю цікаву поїздку! До речі, моїй колезі теж все дуже сподобалося».

«Це було просто круто! - розповів ще один учасник туру Костянтин Жиров (ФСЛЦ ТОВ «ЛМЗ»), який був в поїздці разом з дружиною. - Чесно кажучи, не думав, що в Україні є такі цікаві місця. Нафотографувались ми від душі! Так що буде що згадати. Окреме спасибі за відмінну організацію туру, гостинність господарів в «Зелених хуторах», хороші надані намети. Нам хотілося б тепер побувати в турі по Кінбурнській косі, а також з'їздити в Одесу. Думаю, що у нас в недалекому майбутньому це вийде. Величезна подяка профкому ПО ПМГУ підприємства за чудову можливість за порівняно короткий час побувати в самих різних цікавих місцях країни!».

За матеріалами профспілки гірників і металургів України http://pmguinfo.dp.ua/