20210729 174351

         Своє 45-річчя відзначив дитячий оздоровчий заклад «Комунарець» Дніпропетровського обкому профспілки  працівників ЖКГ, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення (голова – Анастасія Демідова).

         За ці роки в оздоровниці, розташованій у чарівній місцевості на березі річки Оріль, відпочили десятки тисяч дітей.  Тут створені всі умови для їх відпочинку і спілкування, духовного і фізичного розвитку, про що піклується колектив вихователів на чолі з директором ДОЗ Іриною Бараннік.

         Особлива увага приділяється національно-патріотичному вихованню, розвитку творчого потенціалу дітей, для чого організовано роботу численних майстерень, студій та кружків. Працює й чимало спортивних секцій.

         Заклад за кошти обласної профспілкової організації та трудових колективів галузі  постійно розвивається. Так, зараз там ведеться будівництво нового сучасного плавального басейну.

         На урочистостях з нагоди ювілею оздоровниці її колектив та вихованців привітали голови ЦК профспілки - Олексій Романюк, облпрофоб’єднання -Віталій Дубіль, обкому профспілки – Анастасія Демідова, заступник директора департаменту ЖКГ та будівництва облдержадміністрації Володимир Верхотурцев, керівники підприємств галузі, представники місцевої влади.

         Звичайно, були й нагороди кращим працівникам закладу та його вихованцям, а також – подарунки від гостей.

  • Досвід і практика роботи обласної профспілкової організації комунальників у взаємодії з господарниками з організації гідних умов праці та оздоровлення працівників і членів їхніх сімей, - відзначив голова облпрофоб’єднання В.Дубіль, - заслуговують на похвалу та розповсюдження. Це яскравий приклад дієвого соціального партнерства. У нинішніх несприятливих соціально-економічних умовах наші люди потребують особливого піклування профспілок, про що, зокрема, нещодавно йшла мова на пленумі Міжгалузевої ради профспілок, який ми проводили спільно з ГУ Держпраці у Дніпропетровській області та за участі представників Федерації профспілок України і Федерації організацій роботодавців.

 20210729 180648

100 3086

 

100 3097

                                                                  Прес-центр Дніпропетровського

                                                                  облпрофоб’єднання