фото робот 1

Після довготривалої паузи у співпраці,  відбулась зустріч голови Федерації роботодавців Закарпаття Володимира Панова з новообраним головою Закарпатської облпрофради Іваном Зелінським. У зустрічі в офісі Федерації роботодавців Закарпаття також взяли участь виконавчий директор організації роботодавців «Обласне обєднання роботодавців Закарпаття» Валентина Непійпова та завідувач прес-центром облпрофради Сергій Баранчиков.

В ході зустрічі обговорили оновлений варіант співпраці щодо дієвого соціального діалогу та вирішення проблем в соціально-економічній сфері. Окрему увагу було приділено питанню розробки проекту Територіальної угоди на підставі Закону України «Про соціальний діалог в Україні».

Першочерговим завданням сторін роботодавців та профспілок було визначено зміцнення партнерських зв’язків та співпраці, оскільки саме роботодавці спільно з профспілками забезпечують фундамент економіки регіону.

фото роб 2

До речі, Президія Закарпатської облпрофради ухвалила постанову, згідно якої нинішній 2021 рік в профспілкових організаціях області оголошено Роком соціального партнерства, а пріоритетним напрямком в цій роботі визначено  поновлення співпраці з роботодавцями. 

В рамках зустрічі прийнято рішення щодо підписання Угоди про співробітництво між Федерацією роботодавців Закарпаття та Закарпатською обласною радою професійних спілок з метою розробки програми заходів, спрямованих на вирішення в області проблем соціально-економічного характеру.

Володимир Панов та Іван Зелінський висловили сподівання на подальшу ефективну співпрацю та створення дієвого механізму впливу на прийняття необхідних управлінських рішень органами виконавчої влади, спрямованих на створення економічно-привабливого середовища в Закарпатті.

На фото: під час зустрічі; (зліва направо) голова Федерації роботодавців Закарпаття Володимир Панов, виконавчий директор організації роботодавців «Обласне обєднання роботодавців Закарпаття» Валентина Непійпова, голова Закарпатської облпрофради Іван Зелінський

Прес-центр Закарпатської облпрофради