1630053271 spvchuttya

Центральний комітет Профспілки працівників освіти і науки України висловлює глибоке співчуття рідним, близьким, колегам із приводу тяжкої втрати – смерті видатного освітянина, науковця, академіка Академії наук вищої школи України, голови профкому Київського національного університету імені Тараса Шевченка – Володимира Федоровича Цвиха.

1630053552 cvih

На 74-му році життя перестало битися серце професіонала, громадського діяча, автора понад 120 наукових та навчально-методичних праць, монографій, навчальних посібників та підручників із політології.

Володимир Цвих із 1987 року і до цього дня очолював профспілковий комітет КНУ імені Тараса Шевченка. Був головою конференції трудового колективу університету, членом вченої ради університету та вченої ради факультету, спеціалізованих вчених рад по захисту докторських і кандидатських дисертацій, заступником Голови Профспілки працівників освіти і науки України.

Заслуги Володимира Федоровича Цвиха відзначені високими державними, урядовими та профспілковими нагородами.

Центральний комітет Профспілки працівників освіти і науки України