dc44fe5b5a547b3ef208216d535b76fe

Від щирого серця вітаю з професійним святом усіх, хто присвятив своє життя шахтарській праці від якої залежить стабільність нашої економіки, її успішний розвиток і добробут громадян.

Ваша самовіддана і мужня праця заслуговує на повагу, а підприємства вугільної промисловості – на підтримку та опіку держави. Україні потрібна ця галузь сучасного рівня, її розвиток має бути пріоритетом для держави. Покладаю надію, що Міністерство енергетики України разом з галузевою профспілкою за підтримки ФПУ зможуть вирішити ті серйозні проблеми, які накопичились у гірників.

Впевнений, що об'єднавши зусилля і ресурси, ми виведемо вітчизняну промисловість на шлях сталого розвитку, відродимо престиж шахтарської професії, зможемо гарантувати нашим вугільникам гідний соціальний захист і безпеку праці. У нас є воля для вирішення цих завдань. Сьогоднішнє свято – це гордість за трудові успіхи, справжньої чоловічої дружби і щоденного подвигу.

А ще – день пам‘яті тих, хто не повернувся із забою, кого досі оплакують матері, дружини і діти.

Зичу вам, дорогі шахтарі, безпечної праці, міцного здоров'я та благополуччя, мирного неба і нових трудових звершень в ім'я України!

 З повагою, Голова ФПУ

Григорій Осовий