vitannya z dnem pidpriemcya

Шановні підприємці!

Щиро вітаю Вас з професійним святом – Днем підприємця!

   Запровадження цього свята на державному рівні підкреслює велику роль підприємництва і приватної ініціативи у вирішенні соціально-економічних проблем і визнанням його впливу на формування, становлення і розвиток національної економіки. Воно покликане привернути увагу суспільства до підприємницької ініціативи, сприяти подальшому розвитку малого і середнього бізнесу в країні.

   Без діяльності підприємництва взагалі важко уявити існування нашого суспільства. Зараз в умовах постійного тиску влади дуже складно бути підприємцем, але Ви є, були і обов’язково будете! Бо саме Ви, підприємці, є основою країни.

    У цей святковий день ми вшановуємо енергійних, ініціативних людей, які зуміли організувати і успішно розвинути свою справу, реалізувати свій талант  і гідно заробляти не тільки на своє життя, але й створювати робочі місця для інших, надавати тисячам людей в нашій країні надію на подальше гідне життя.

 . Тому кожен, хто зважився на ведення власної справи, гідний всяких похвал!

    Профспілка вдячна Вам за збереження, створення нових робочих місць навіть в умовах запровадження карантину в країні.

   Дорогі друзі! У цей чудовий день прийміть побажання міцного здоров’я і сімейного благополуччя! Сил Вам, впевненості в собі та друзях, успіхів в усьому, а ще – часу на себе,  на родину, на мрії. І обов’язково любові!

  Нехай усі Ваші задуми будуть успішними, а бізнес – стабільним і процвітаючим! Нехай доля завжди посміхається Вам, а партнери ніколи не підводять! Нехай Ваша плідна праця завжди буде запорукою добробуту Ваших рідних!Витримки, наполеглевості у виборюванні своїх прав та інтересів!

  Бажаю Вам витримки, оптимізму і невичерпної наснаги у праці. Нехай кожна започаткована справа буде вдалою та успішною. Щедрої долі й вагомих здобутків задля підвищення Вашого добробуту , українців в цілому та Божого благословення!

З повагою,

Голова Всеукраїнської профспілки

працівників і підприємців торгівлі,

громадського харчування та послуг  

                                             Т.Д.Ясько