unnamed

Шановні підприємці!

 Вітаю Вас із професійним святом!

Щороку, починаючи з 1998 року, у першу неділю вересня, згідно з Указом Президента України, у нашій державі відзначається День підприємця.

Щоб стати успішним підприємцем, потрібно мати неабияке прагнення до праці, бажання постійно розвиватись і відкривати нові шляхи у обраній сфері діяльності.

Існування малого і середнього бізнесу є важливим чинником економічного зростання країни. Від підприємців багато в чому залежить створення нових робочих місць, поповнення бюджетів і, відповідно, соціальна стабільність у суспільстві.

Отже, робота підприємця досить складна і водночас дуже потрібна. Проявляючи ділову ініціативу і наполегливість, ви сприяєте реалізації започаткованих в Україні реформ, підвищенню конкурентоспроможності вітчизняної продукції, розширенню асортименту товарів і послуг.

В цей день варто подякувати українським підприємцям за їхню  наполегливу працю та активну громадянську позицію, високий професіоналізм та ініціативність.

Нехай кожна започаткована вами справа буде вдалою і успішною, постійно зростають обсяги виробництва і реалізації товарів та послуг, збільшуються надходження та прибутки.

Зичу вам та вашим родинам миру і добробуту, міцного здоров'я, щедрої долі, витримки, оптимізму і невичерпної наснаги у праці!

З повагою,

 Голова ФПУ Григорій Осовий