фофофофоф 100921

Шановні друзі!

Від імені багатотисячної Профспілки працівників культури України дозвольте привітати всіх працівників сфери фізичної культури і спорту, тренерів, спортсменів, ветеранів фізкультурно-спортивного руху та прихильників здорового способу життя з нагоди Дня фізичної культури і спорту України – свята здоров'я, молодості, людської величі та краси.

Саме спорт має унікальну силу, що дозволяє долати труднощі та рухатись  тільки вперед. Він вчить нас бути чесними, формує міцний характер, шляхетність, прагнення до вдосконалення та любов до Вітчизни. Такі якості притаманні нашим спортивним талантам, які повсякчас прославляють велич незалежної України та сягають найвищих сходинок національного і олімпійського пʼєдесталу. Ми пишаємось спортивними талантами кожного з Вас та горді за здобуті перемоги, які обʼєднують і згуртовують усіх українців!

Особливо хочеться засвідчити почуття незмінної поваги та глибокої шани кожному тренеру, наставнику, вихователю за цю найблагороднішу та вкрай необхідну для нашої молоді справу.

В цей святковий день бажаю всім Вам міцного здоров'я, злагоди, підкорення нових спортивних висот, яскравих перемог і незламної віри у велике майбуття українського спорту!

З глибокою повагою до кожного,

Голова Профспілки працівників культури України

Людмила  Перелигіна