коллаж

З 09 по 12 вересня 2021 р. на базі відпочинку "Парадиз" у  с. Коблеве, Миколаївської області, Центральна рада Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства "Україна" за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Федерації профспілок України, всеукраїнських галузевих профспілок України провела фінальні змагання ХХVІ Всеукраїнської міжгалузевої спартакіади трудящих промислової сфери та транспорту. Змагання були приурочені Дню працівника фізичної культури і спорту в Україні.

         З вітальним словом до учасників та організаторів Спартакіади звернулися: голова Федерації профспілок України Григорій Осовий, голова ГО "ВФСТ "Україна" Наталія Омельчук, голова Профспілки трудящих  металургійної і гірничодобувної промисловості України Олександр Рябко, голова Профспілки працівників авіабудування та машинобудування України Ярема Жугаєвич, голова Профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості України Олександр Давиденко.                                                        

На адресу учасників Спартакіади надійшли привітання від Міністра молоді та спорту України Вадима Гутцайта, президента Національного олімпійського комітету України Сергія Бубки.

380 працівників підприємств, організацій всеукраїнських галузевих профспілок брали участь в цьому заході. Програма Спартакіади включала змагання з 7 видів спорту: армрестлінгу, волейболу, гирьового спорту, тенісу настільного, футзалу, шахів та шашок.

У фінальних змаганнях Всеукраїнської спартакіади приймало участь 10 збірних команд галузевих профспілок: Профспілка трудящих  металургійної і гірничодобувної промисловості України, Профспілка працівників авіабудування та машинобудування України, Профспілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості України, Профспілка працівників атомної енергетики і промисловості України, збірна команда Профспілки працівників вугільної промисловості України та Незалежної профспілки гірників України, Профспілка машинобудівників та приладобудівників України, Профспілка працівників оборонної промисловості України, Українська профспілка працівників річкового транспорту, Профспілка працівників хімічних та нафтохімічних галузей промисловості України, Профспілка працівників лісових галузей України.

Підсумки Всеукраїнської спартакіади:

           І командне місце з армрестлінгу – посіла команда Профспілки трудящих  металургійної і гірничодобувної промисловості України; ІІ місце – Профспілка працівників авіабудування та машинобудування України; ІІІ місце – Профспілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості України.

           І командне місце з волейболу – посіла команда Профспілки працівників авіабудування та машинобудування України; ІІ місце – Профспілка трудящих  металургійної і гірничодобувної промисловості України; ІІІ місце – збірна команда Профспілки працівників вугільної промисловості України та Незалежної профспілки гірників України.

           І командне місце з гирьового спорту посіла команда Профспілки працівників атомної енергетики і промисловості України;  ІІ місце – Профспілка трудящих  металургійної і гірничодобувної промисловості України; ІІІ місце – Профспілка працівників авіабудування та машинобудування України.

IMG 1b5202d1b9cb9c2582a0d6c07f74f11a V

           І командне місце з тенісу настільного посіла команда Профспілки трудящих  металургійної і гірничодобувної промисловості України; ІІ місце – Профспілка працівників авіабудування та машинобудування України; ІІІ місце – Профспілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості України.

           І командне місце з футзалу посіла команда Профспілки трудящих  металургійної і гірничодобувної промисловості України; ІІ місце – Профспілка працівників енергетики та електротехнічної промисловості України; ІІІ місце – збірна команда Профспілки працівників вугільної промисловості України та Незалежної профспілки гірників України.

            І командне місце з шахів посіла команда Профспілки трудящих  металургійної і гірничодобувної промисловості України; ІІ місце – Профспілка працівників атомної енергетики і промисловості України; ІІІ місце – Профспілка працівників авіабудування та машинобудування України.

             І командне місце з шашок посіла команда Профспілки трудящих  металургійної і гірничодобувної промисловості України; ІІ місце – Профспілка працівників авіабудування та машинобудування України; ІІІ місце – Профспілка працівників атомної енергетики і промисловості України.

          Усі переможці та призери Всеукраїнської Спартакіади отримали кубки, медалі та почесні грамоти ЦР ВФСТ "Україна".

          Змагання відбулися із дотриманням усіх протиепідеміологічних вимог, дотримання соціальної дистанції, застосування засобів індивідуального захисту, доступність дезінфекторів тощо.