IMG e2ec8bad59831a681d39c0048f402add V 1

Учасники творчих самодіяльних колективів Міжнародного центру культури і мистецтв профспілок України «Жовтневого палацу»: Народного ансамблю танцю “Горлиця” та Народного фольклорного ансамблю «Співаночка» 13 жовтня ц.р. дали концерт у одній з військових частин Київщини.

Виступ відбувся з нагоди державного свята - Дня захисників і захисниць України, що відзначається 14 жовтня, свята Покрови Пресвятої Богородиці і Дня українського козацтва, які також відзначаються саме цього дня.

Глядачами стали військовослужбовці 43-ї окремої бригади імені гетьмана Тараса Трясила, а також курсанти і викладачі Міжвідомчого центру підготовки підрозділів ракетних військ та артилерії.

Натхнені співами й танцями військові провели урочисті з нагоди свята, а командування вручило нагороди учасникам АТО і ООС.

IMG d973e4a909bc744b13b69395db2f8741 V

Подякою «За високу професійну майстерність, вагомий внесок у збереження і розвиток культури серед військовослужбовців та з нагоди святкування Дня захисників і захисниць України» було відзначено директора Міжнародного центру культури і мистецтв профспілок України Юрія Бобиря.

IMG 36442de71f0ae696d458aefcb43b5dda 1

Таке спілкування військовослужбовців з діячами українського мистецтва підтримує бойовий дух наших захисників, надає їм сил і наснаги для подолання важких випробувань через ворожу загрозу для нашої держави. Тільки спільними зусиллями, підтримуючи один одного і роблячи все можливе для перемоги, ми зможемо подолати усі лиха, тому що наше майбутнє, незалежність України залежать від кожного з нас!

Слава Україні та її героям!

IMG 16e732cf13266e803bd677e62cf9abbe V

Прес-центр МЦКМ ПУ