a
Енергетики трьох Дністровських гідростанцій взяли участь у звітно-виборній конференції Чернівецької обласної організації профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості України.
У роботі конференції взяли участь голова ЦК Укрелектропрофспілки Олександр Давиденко та голова ради профкомів Укргідроенерго Олександр Цимбалюк.
Новодністровський міський голова Наталя Цимбалюк радо привітала енергетиків, щиро подякувавши компанії Укргідроенерго за сприяння у вирішенні надважливих соціальних питань міста, а профспілкам енергетиків — за активну участь та усіляку підтримку культурного і спортивного життя міста, зокрема появі в Новодністровську омріяного пам'ятника Тарасу Шевченку.
— Прикметно, що за всю історію  будівництва каскаду та міста енергетики ніколи не стояли осторонь його проблем, — із найкращими побажаннями подальшої плідної співпраці з органами місцевого самоврядування наголосив і поздоровив товариство Олександр Федорович Цимбалюк.
Привітавши профспілковий енергетичний актив, Олександр Петрович Давиденко порекомендував більше звертати увагу на проблеми молоді і іі захищеності та мотивації і надалі активно працювати у галузі.
Після успішного вирішення питань порядку денного одноголосним рішенням учасників конференції головою Чернівецької обласної організації профспілки працівників енергетики та електротехнічної промисловості України було обрано Георгія Карпа, котрий донедавна очолював профспілку Дністровської ГЕС-1. Георгій Григорович щиро подякував своїм наставникам, зокрема — попередній очільниці організації Марії Омельчишеній, колегам по профспілковій та енергетичній роботі Людмилі Маниляк та Ігорю Рибаку, міському голові Новодністровська Наталі Цимбалюк

Пресцентр Федерації профспілок України