IMG 20211214 144717 1

14 грудня відбулося перше засідання нового складу Молодіжної ради Полтавської обласної ради професійних спілок.

Захід почався з тренінгу «Як стати успішним», який провела доктор економічних наук, професор Тетяна Адамівна Костишина. Кожен учасник поділився історією свого власного успіху, крім того, тренінг надав можливість виявити «лідера з-поміж лідерів», рекомендованих членськими організаціями облпрофради, налагодити комунікацію та познайомитися ближче один з одним.

Атож, наступний етап – обрання складу виконкому, голови ради, заступника, секретаря пройшов легко та одноголосно. Головою молодіжної ради обрано Олександра Дроботю, голову профспілкового комітету студентів та аспірантів Національного  університету «Полтавська політехніка імені Юрія Кондратюка», заступником – Наталію Попову, голову профспілкової організації учнів Вищого професійного училища №7, секретарем – Аріну Мазур, здобувача освіти в Регіональному центрі профтехосвіти №1.

Після офіційної частини учасники засідання відвідали унікальний Музей українського весілля у Великих Будищах. Особливістю музею є те, що в ньому можна не просто доторкнутися руками до експонатів, а перенестися в минуле, поринути в колоритну епоху наших пращурів. Перенестися у прямому сенсі цього слова! Зіграти весілля чи інсценувати його. У світлиці, аж до останньої дрібниці, відтворено побут столітньої давнини. Працівники музею розіграли для гостей весільну церемонію з усіма супутніми звичаями — піснями, жартами, віршами, застіллям. Тут для кожного знайшлася  роль, і кожен став учасником весільного дійства часів своїх прадідів.

Молодіжна рада Полтавської обласної ради професійних спілок.

зображення viber 2021 12 15 10 20 27 326