1 20211217 1290479997

16 грудня відбувся V пленум Запорізької обласної ради ПМГУ.

Окрім членів ради, в його роботі взяли участь члени контрольно-ревізійної комісії облорганізації, працівники апарату ради, а також перший заступник голови Профспілки В.Гавриленко і голова Запорізької обласної ради профспілок В.Каплій. Про це повідомив завідувач відділом організаційної, внутрішньопрофспілкової роботи і гласності облради ПМГУ О.Величко.

Перед початком пленуму до присутніх завернулася виконуюча обов’язки начальника відділення Національної служби посередництва і примирення в Запорізькій області І.Дудник, вручивши Запорізької обласної організації ПМГУ Свідоцтво про підтвердження репрезентативності.

З доповідями по першому і другому питанням порядку денного – про проведення звітної кампанії у Запорізькій обласній організації ПМГУ та про план основних заходів облради на 2022 рік – виступив голова облорганізації В.Сєдов.

Про підсумки навчання профспілкового активу та профспілкових працівників у 2021 році та план навчання на 2022 рік поінформував заступник голови обласної організації Ю.Шапчіц. Про виконання кошторису за доходами та видатками профспілкового бюджету облради за 11 місяців 2021 року та затвердження відповідного документу на майбутній період розповіла головний бухгалтер Т.Кучеренко. Також на трибуну піднімалися В.Гавриленко та В.Каплій.

З усіх розглянутих питань було прийнято відповідні рішення, які знайшли відображення в підсумкових документах пленуму. На завершення заходу В.Сєдов вручив низку нагород: за кращий колективний договір, за організацію дитячого оздоровлення, за перемогу у змаганнях ХХ робітничої спартакіади металургів і гірників Запорізької області та в конкурсі відеороликів «Профспілка – очима молоді».

За матеріалами профспілки металургів і гірників України http://pmguinfo.dp.ua/novosti-pmgu/5044-aktualni-pitannya-sogodennya-ta-zasluzheni-vinagorodi