P1190726 09

У новому конференц-залі Закарпатської облпрофради відбулося грудневе засідання Президії обласної ради профспілок, його відкрив голова Іван Зелінський.

З інформаціями щодо основних завдань колективно-договірної роботи на 2022 рік та підсумків виконання Заходів з реалізації Стратегії і Програми діяльності Закарпатської облпрофради і Стратегії діяльності ФПУ «Час дій і якісних змін» на 2021-2026 роки виступала головний спеціаліст з питань соціально-економічного захисту членів профспілок Тамара Гурзан.

Голова Закарпатської облпрофради Іван Зелінський ознайомив членів Президії з проєктом Положення про Почесну грамоту облпрофради та Подяку Президії облпрофради. Розглянуто також питання про Порядок проведення засідань в режимі відеоконференцій та прийняття постанов Президії шляхом опитувального голосування.

Президією затверджено план роботи облпрофради на перше півріччя наступного року. Заслухано інформацію про хід передплати на видання Профінформу  на 2022 рік, й, зокрема, газету «Профспілкові вісті» та «Бібліотечку голови профспілкового комітету». З обговорених питань прийнято відповідні постанови.

P1190733

Профспілковий лідер області вручив Подяки Президії за активну співпрацю з облпрофрадою у відстоюванні соціально-економічних і трудових прав членів профспілок голові облорганізації  профспілки працівників освіти і науки Тетяні Повханич, голові обласної профспілкової організації працівників охорони здоров’я України Володимиру Турку та іншим.

Іван Зелінський також вручив ряду профспілкових активістів  відзнаки ФПУ.

P1190727

Завітав на засідання Президії Закарпатської облпрофради і Дід Мороз. Він привітав членів Президії з прийдешніми Новорічно-різдвяними святами і вручив їм подарунки.

         P1190716

Сергій Баранчиков,

пресцентр Закарпатської облпрофради