DSC 0225

"21 грудня 1991 року – дата офіційного утворення єдиного колективу однодумців, яких обєднала спільна мета – формування механізму надійного захисту населення від безробіття.

 Тому для нас 31 рік – це час надійності та безумовної зрілості, яка проявляється у здатності ефективно реагувати на будь-які складнощі. Разом нам є що згадати, ким пишатися та про що розповідати.

Відзначаючи цей день, хотілося б привітати кожного особисто, побачити ваші щирі емоції, поділитися радістю відчуття свята. А найперше – подякувати за злагоджену та копітку роботу, готовність підставити своє плече людям, які потребують допомоги.” - відзначає директор Черкаського обласного центру зайнятості Григорій Дендемарченко

Сьогодні центр зайнятості – це сучасна європейська сервісна служба із новітніми формами та методами роботи. Вона постійно реформується, покращує свої сервіси, освоює та пропонує нові технології підбору кадрів.

Фахівці служби зайнятості покликані вселяти надію і впевненість у тих, хто звертається до служби зайнятості у пошуках роботи, тому з особливою увагою ставляться до проблем кожної людини.

Завдяки їх професіоналізму та відповідальності тисячі мешканців Черкащини повернулися до продуктивної зайнятості, здобули нові професії, започаткували власний бізнес, а роботодавці знайшли кваліфіковані кадри.

Більш детальніше про діяльність центрів зайнятості Черкащини, актуальні вакансії і професіоналів служби зайнятості можна дізнатися на сторінці “Черкаський обласний центр зайнятості”  у соціальній мережі  FACEBOOK.

З нагоди 31 річниці створення Державної служби зайнятості Центральна та обласна Ради Профспілки працівників соціальної сфери відзначили почесними грамотами, квітами та профспілковими виплатами  спілчан обласної служби зайнятості.

DSC 0235

21 грудня директор Черкаського обласного центру зайнятості Григорій Дендемарченко вручив державні та профспілкові нагороди працівникам обласної служби зайнятості. Відбулося відзначення спілчан і в районних та міських  філіях Черкаського обласного центру зайнятості. Цього ж дня голова обласної профспілки Наталія Дутко вручила Почесну грамоту Центральної Ради Профспілки та профспілкову виплату директору Черкаського міського центру зайнятості Оксані Щербак.

Щербак

Щиро вітаємо усіх працівників служби зайнятості, а також усіх, хто стояв у витоків створення служби з річницею створення Державної служби зайнятості. Бажаю міцного здоров’я і успіхів, щастя і любові, миру і злагоди, завзяття та оптимізму, творчого натхнення і благополуччя, подальшого розвитку і вдосконалення.

Нехай накопичений вами досвід, багатий трудовий та інтелектуальний потенціал будуть максимально затребуваними та гідно оціненими!

Забудський

За інформацією Черкаського обласного центру зайнятості