P1190718

За поданням Закарпатської облпрофради (голова Іван Зелінський) кращі профспілкові працівники і активісти різних галузей нагороджуються відзнаками Федерації профспілок України

Заслуженим авторитетом у членів профспілки та адміністрації користується голова обласної організації профспілки працівників зв'язку Закарпатської дирекції АТ "Укрпошта" Ганна Кучак. Понад 15 років очолювала Ганна Андріївна первинну профспілкову організацію апарату управління дирекції і нині є профспілковим лідером обласної профорганізації галузі, яка з багатьох напрямків роботи - в числі кращих серед галузевих профспілок Закарпаття.

Понад 20 років працює директором Закарпатського обласного Будинку профспілок Ганна Табакович. Цей заклад культури під керівництвом Ганни Іванівни неодноразово отримував відзнаки ФПУ у різних номінаціях. Два його хореографічні колективи - зразкові дитячі ансамблі танцю "Веселка" і "Джерельця Карпат" з успіхом представляють аматорське мистецтво профспілок України і Закарпаття на престижних фестивалях і конкурсах в багатьох країнах.

Федерація профспілок України за активну участь у здійсненні соціально-економічного захисту працюючих нагородила голову обласної організації профспілки працівників зв'язку Закарпатської дирекції АТ "Укрпошта" Ганну Кучак нагрудним знаком ФПУ "Профспілкова відзнака", а директора обласного Будинку культури профспілок Ганну Табакович за особистий внесок у розвиток самодіяльної творчості - почесним знаком ФПУ "За досягнення в аматорському мистецтві".

Ці нагороди на засіданні Президії їм вручив голова Закарпатської облпрофради Іван Зелінський.

P1190736

                       Сергій Баранчиков,  пресцентр Закарпатської облпрофради.