Колективне фото учасників заходу

23 грудня в Калуському районі відбулося виїзне засідання Молодіжної ради обласної організації Профспілки працівників державних установ України. У його роботі взяли участь голови Молодіжних рад районних, міських і первинних організацій.

 Але спочатку начальник відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю райдержадміністрації Роман Матіїв і голова Калуського міського комітету галузевої Профспілки Наталія Табачук розповіли учасникам про Калущину, її історію і сьогодення. Член президії, завідувач відділу організаційно-масової роботи обласного комітету Профспілки Валерій Крецул в свою чергу підкреслив важливість ролі молоді у профспілковому житті.   

 Потім голова обласної Молодіжної ради Денис Рудницький прозвітував про її роботу в 2021 році і розповів про здобутки та перспективи в молодіжній політиці, а також запропонував план роботи на перше півріччя 2022 року. Оскільки наша молодіжка має хороший рейтинг та багато креативних ідей, нещодавно Дениса обрано ще й заступником голови Молодіжної ради всієї галузевої Профспілки

 Учасники засідання також  взяли участь у семінарі  і тренінгу за тематикою «Емоційне та професійне вигорання молоді». Про саму згадану проблему «вигорання» молоді на державній службі     детально розповів         заступник голови Молодіжної ради     Роман Семенюк. А                             член Молодіжної ради тренер Профспілки Оксана Пашинська провела тренінг на тему: «Палати, а не згорати (техніка самодопомоги для запобігання професійному

 та психоемоційному вигоранню)». Під час цікавих вправ та роботи в групах представники молодіжних рад набували практичних навичок і створювали свої презентації.                         

                         Відкриття засідання Молодіжної ради

На завершення голови молодіжок Верховинської  районної організації Профспілки Оксана Кіслярук, обласного центру зайнятості Віктор Найдич та обласного управління Ощадбанку Володимир Мельниченко розповіли про  свій досвід роботи з молоддю, що було доволі цікавим для тих активістів, які нещодавно очолили Молодіжні ради.

 Учасники заходу також здійснили поїздку до історико-меморіального комплексу Степана Бандери, що в селі Старий Угринів, відвідали музей та родинну хату Провідника ОУН і поклали квіти до його пам’ятника.

Представники команд представляють свою позицію на тренінгу

Молодіжна рада обласної Калуської організації Профспілки працівників державних установ