ЗАК

     Президія Закарпатської облпрофради оголосила 2021 рік Роком соціального партнерства, який у галузевих профспілках проходив на різних рівнях.

     Іршавська об'єднана профспілкова організація працівників культури (голова Оксана Сідор) провела підсумкове засідання, на яке були запрошені начальники відділів Територіальних громад, директори та голови профспілкових комітетів усіх дитячих шкіл мистецтв, голови профкомів клубних та бібліотечних працівників об'єднаної профорганізації.

     Оксана Сідор підкреслила, що незважаючи на всі сьогоднішні проблеми, вдалося зберегти профспілку працівників культури та членство в ній, й зокрема, значною мірою - завдяки соціальному партнерству з роботодавцями.

ЗАК1

     Голова Закарпатської обласної профспілкової організації працівників культури Наталія Товтин подякувала учасникам зібрання за відстоювання інтересів галузевої профспілки, принципову позицію з цих питань і вручила обласні нагороди та пам'ятні подарунки ряду профспілкових активістів та керівників ДШМ.

     Начальники відділів освіти, охорони здоров'я, культури, сім'ї, молоді та спорту: Іршавської міської ради Іршавської ТГ - Єлизавета Яцканич та Кам'янської сільської ради Кам'янської ТГ - Любов Сокач наголошували на необхідності подальшої співпраці з профспілкою з метою захисту соціальних та економічних прав працівників культури.

     Почесні гості привітали  присутніх з Новорічно-різдвяними святами, а усі учасники зібрання отримали подарунки від Діда Мороза та Снігуроньки.

На фото: учасники зібрання в Іршаві

                                                                                Сергій Баранчиков,

                                                                                пресцентр Закарпатської облпрофради