20211223 134835

Відбулося розширене засідання Президії Закарпатської обласної профспілкової організації працівників житлово-комунального господарства,  місцевої промисловості, побутового обслуговування населення.

В інформації голови обласної профорганізації Івана Зелінського йшлося про виклики і завдання профспілки щодо захисту прав та інтересів спілчан на сучасному етапі, існуючі проблем та шляхи їх вирішення, співпрацю з роботодавцями в рамках оголошеного Президією облпрофради Року соціального партнерства, контроль за виконанням колективних договорів, оздоровчу роботу тощо.

Головний бухгалтер облпрофорганізації Маріанна Канська проінформувала про виконання бюджету за 2021 рік та назвала контрольні цифри проєкту бюджету на наступний 2022 рік.

На зібранні виступили голова первинної профспілкової організації Перечинського ліцею Світлана Желізко, скарбник профкому КП «Водоканал міста Ужгорода» Галина Зоркіна та інші.

Керівникам первинних профспілкових організацій галузі Іван Зелінський вручив Подяки Президії і новорічні подарунки. Їм також вручено передплату на газету «Профспілкові вісті» і «Бібліотечку голови профспілкового комітету» та Календар ФПУ на 2022 рік.

20211223 130142

Сергій Баранчиков, пресцентр Закарпатської облпрофради