ЗАК

У зв’язку із закінченням 5-річного терміну з моменту проходження оцінки відповідності критеріям репрезентативності суб’єктів сторони профспілок до відділення НСПП в Закарпатській області звернулися обласна організація профспілки працівників   житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення (голова Іван Зелінський), обласна організація профспілки працівників і підприємців торгівлі, громадського харчування та послуг (голова Наталія Кузьма), обласна профспілкова організація працівників державних установ (голова Діана Гондорчин).

За результатами комісії з опрацювання поданих матеріалів, відділенням НСПП у Закарпатській області прийнято рішення про відповідність критеріям та підтвердження репрезентативності відповідним профспілковим організаціям на територіальному рівні. Це дає їм право брати участь у колективних переговорах з укладення територіальних угод та делегування представників до органів соціального діалогу.

ЗАК1

Начальник відділення НСПП Іван Палко привітав керівників обласних організацій профспілок і вручив їм Свідоцтва про визнання репрезентативними на територіальному рівні.

На фото: начальник відділення НСПП у Закарпатській області Іван Палко вручає Свідоцтва про підтвердження репрезентативності:

голові облпрофорганізації торгівлі Наталії Кузьмі;

голові облпрофорганізації держустанов Діані Гондорчин.

Сергій Баранчиков,

пресцентр Закарпатської облпрофради