IMG 3582

         17 лютого 2022 року, за участю Голови Запорізької облпрофради Віталія Каплія, відбулося засідання нового складу Молодіжної ради Запорізької обласної ради професійних спілок.

В засіданні Молодіжної ради, в режимі офлайн прийняла участь голова Молодіжної ради ФПУ Іванна Храпко, яка розповіла профспілковим лідерам про Конгрес молоді Федерації профспілок України який пройшов 2 - 4 лютого 2022 року в м. Львів, а також про задачі, які мають вирішувати молоді профспілкові лідери.

 На засіданні, згідно із оновленою редакцією Положення про Молодіжну раду Облпрофради, члени ради обрали Владислава Політанського - механіка підземної дільниці №14 шахти „Експлуатаційна”, голову комісії з інформаційної роботи профкому Первинної профспілкової організації ПМГУ на Запорізькому залізорудному комбінаті - Головою Молодіжної ради і його заступниками Марину Зінченко - асистента кафедри „Охорона праці та навколишнього середовища”, члена Первинної профспілкової організації Національного університету „Запорізька політехніка” та Михайла Калганова - начальника відділу зі справ молоді АТ „Мотор Січ”, члена Первинної профспілкової організації Професійної спілки авіабудівників України у Публічному акціонерному товаристві „Мотор Січ”.                                              

IMG 3574

Члени Молодіжної ради обговорили найближчі плани та перспективи майбутньої діяльності. Пріоритетними напрямами визначено проведення інформаційно-просвітницької роботи серед молоді та залучення її до профспілкового членства, консолідації інтелектуального та професійного потенціалу молоді та інші.

         Крім цього, учасники засідання заслухали інформацію заступника Голови Запорізької облпрофради Тамари Белескової про Всесвітній день соціальної справедливості та провели флешмоб під гаслом „Запорізька молодь за соціальну справедливість!”

IMG 3570

Запорізька обласна рада профспілок