держ 10

 

Активно працює Молодіжна рада Закарпатської обласної профспілкової організації працівників державних установ, зокрема її голова Катерина Дорота. Вона була  автором ідеї і організатором акції "Великодня писанка", яка відбулася напередодні світлого свята Воскресіння Христового у ЦНАПі Мукачівської міської ради.

 

Акція була організована для дітей, що прибувають з батьками з регіонів України, в яких наразі проходять активні бойові діі.

Доки батьки подавали звернення до ЦНАПу, дітки радо долучалися до ініціативи молоді галузевої профспілки та старанно розмальовували великодні писанки. Кожна писанка, розмальована ручками маленьких українців з різних куточків нашої країни , навіть у такі важкі часи, випромінювала світло, тепло та надію!

держ 9

          - Ми всіляко підтримуємо ініціативи нашої Молодіжної ради, - говорить голова Закарпатської обласної організації профспілки працівників державних установ Діана Гондорчин. - Цікавий захід, проведений напередодні пасхальних свят, став ще одним підтвердженням того, що молоді профспілкові активісти галузі – нам надійна підмога.

          На фото: юні учасники Великодньої акції у Мукачеві.

держ 11

 

Сергій Баранчиков,

пресцентр Закарпатської облпрофради