СУМЫ

26 травня відбулося засідання Президії Сумської обласної ради професійних спілок. Інформуючи присутніх, голова облпрофради Тетяна ЄВДОКИМОВА повідомила, що завдяки підписанню меморандуму про співпрацю ТОВ «Сумський обласний центр служби крові» та БО «Благодійний фонд «Здоров'я Сумщини», кошти від безоплатного забору крові, будуть перераховуватись до благодійного фонду та йтимуть на потреби Збройних сил України.

«Працівники ПАТ «Сумихімпром» вже скористалися можливістю придбати спорядження для мобілізованих осіб, за рахунок такого фінансування» - доповіла голова Сумської обласної організації працівників хімічної та нафтохімічної галузі України – Наталія КОЛЄСОВА та подякувала всім хто забезпечив таку ініціативу.
Сергій ОСАДЧИЙ – голова Сумської обласної організації профспілки працівників освіти і науки України, поділився досвідом роботи обласної профспілкової організації по вирішенню проблем працівників закладів освіти в територіальних громадах в період воєнного стану.

Президія затвердила результати роботи бюджетної комісії облпрофради, щодо виконання бюджету за перший квартал 2022 року.

Відповідальний за інформаційну роботу облпрофради: Андрій ТКАЧЕНКО