860c488b519c0c78c15daf3bad2ef6fd

 

Дніпропетровська обласна організація Профспілки Працівників житлово-комунального господарства, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення України висловила щиру подяку Голові ФПУ Григорію Осовому за фінансову допомогу, надану для підтримки дитячого оздоровчого закладу «Комунарець».

 

На кошти у сумі 100 тис. грн.  придбана сантехніка, яка вже встановлена та підготована до експлуатації. Це значно покращило санітарно-гігієнічні умови одного з 4-х корпусів закладу на 80 дітей.

Наразі  обкомом профспілки продовжуються підготовчі роботи щодо прийому тимчасово переміщених осіб, прибуття яких очікується на початку липня п. р.

За власні кошти проводиться робота з покращення комфортності та умов проживання  спальних корпусів,   їдальні, медпункту тощо.

У листі до ФПУ голова обкому профспілки Анастасія Демідова висловила сподівання на продовження співпраці  що до надання допомоги   в напрямку підготовки та прийому на оздоровлення дітей постраждалих від воєнних дій в України внаслідок російської агресії.

Пресцентр ФПУ