FB IMG 1663585719844 1

Дніпропетровщина сьогодні, як і чимало інших регіонів, опинилась під ударами ворога. В цих екстремальних умовах з підвищеною напругою, нерідко жертвуючи собою доводиться працювати нашим рятувальникам.

Напередодні їхнього професійного свята – Дня рятувальника -представники Дніпропетровського обласного об’єднання профспілок – його голова Віталій Дубіль та член президії голова облпрофорганізації держслужбовців Зінаїда Бедринець взяли участь в урочистому заході з нагоди Дня рятівника, який відбувся в ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

Разом з головою обласної ради Миколою Лукашуком, начальником ГУ ДСНС в області Андрієм Кульбачем, канцлером Дніпровської єпархії ПЦУ  протоієреєм Віталієм голова облпрофоб’єднання подякував працівникам служби за їхню самовіддану роботу та героїзм. Він також вручив начальнику ГУ ДСНС генералу А.Кульбачу знак Федерації профспілок України «За розвиток соціального партнерства», якого він удостоєний за активну співпрацю з облпрофоб’єднанням  та галузевою обласною організацією держслужбовців у вирішенні соціальних питань працівників.

За сумлінну працю та високий професіоналізм рятувальники отримали подяки МВС, відзнаки ДСНС, цінні подарунки від обласної ради, чергові та позачергові звання, а також грамоти від духовенства.

Також під час урочистостей було нагороджено дітей та підлітків, які вибороли призові місця у конкурсі малюнків «Рятувальники – герої без зброї». Вони отримали і цінні подарунки від спонсорів конкурсу і Головного управління ДСНС.

FB IMG 1663585460902

Прес-центр Дніпропетровського