rada19 1

Цього року виповнилося 75 років з часу заснування Закарпатського лісотехнічного фахового коледжу ДВНЗ "Національний лісотехнічний університет України".

 

   З нагоди цієї події в місті Хусті відбулися урочисті збори, у яких взяли участь колишні випускники, викладачі та ветерани коледжу, кращі студенти, представники органів влади і профспілок, інші запрошені.

   На зібранні було вручено чимало нагород. Заступник голови Закарпатської облпрофради на громадських засадах, голова обласної організації профспілки працівників лісових галузей Михайло Черепаня передав вітання  від голови обласної ради профспілок Івана Зелінського і вручив колективу коледжу Почесну грамоту Президії Закарпатської облпрофради  за сумлінну роботу з підготовки фахівців лісового господарства та  з нагоди 75-річчя утворення коледжу. Також було вручено Подяку ЦК Профспілки працівників лісових галузей Украіни. Нагороди отримав директор Михайло Липчей.

   Крім того,  Михайло Черепаня нагородив Почесними грамотами обласної галузевої профспілки групу працівників коледжу.

   За багаторічну сумлінну роботу з підготовки фахівців Михайла Черепаню, який викладає у коледжі, нагороджено Почесною грамотою Закарпатської обласної ради.

На фото: заступник голови Закарпатської облпрофради на громадських засадах Михайло Черепаня (праворуч) вручає колективу коледжу Почесну грамоту Президії Закарпатської облпрофради. ЇЇ отримує директор Михайло Липчей;

             - група студентів коледжу разом з Михайлом Черепанею.

                                         rada19 2

                                      Сергій Баранчиков,

                                       пресцентр Закарпатської облпрофради