изображение viber 2022 09 20 12 05 45 003

20.09.2022 в Будинку київських профспілок у режимі відеоконференції за допомогою платформи ZOOM відбулося засідання Президії Київської міськпрофради.

На порядку денному розглянуто та обговорено питання:

1. Про заходи з нагоди щорічного відзначення 17 жовтня Міжнародного дня боротьби з бідністю.

2. Про оздоровлення дітей восени 2022 року.

3. Про плани щодо проведення Новорічно-різдвяних заходів для дітей та підлітків під час зимових канікул.

За підсумками обговорення першого питання прийнято Постанову Президії Київської міськпрофради.

В.о. голови Київської міськпрофради Тетяна ОРИСЕНКО поінформувала щодо:

§  проєкту бюджету України на 2023 рік;

§  проведення у жовтні п.р. загальних зборів КС «Профспілкова скарбниця»;

§  ухваленої 16.09.2022 Кабінетом Міністрів України постанови про передання функцій органам Пенсійного фонду України із призначення, нарахування та виплати пільг і житлових субсидій. Згідно постанови КМУ  «Про надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг, придбання твердого та рідкого пічного побутового палива і скрапленого газу Пенсійним фондом України», з 01 жовтня  виплачувати призначені органами соціального захисту населення субсидії та пільги буде Пенсійний фонд України. З 01 грудня Пенсійний фонд України буде і призначати і виплачувати субсидії та пільги.

изображение viber 2022 09 20 12 05 43 444

Київська міськпрофрада