20220921 133720

Страшна війна, яка ввірвалася у наше життя та щодня несе величезне лихо Україні та українцям, триває вже понад півроку. Український народ став пліч-о-пліч на захист своєї Батьківщини. Наші воїни боронять українську землю, громлять підступного ворога та звільнюють окуповані території. Війна нікого не залишила байдужим. І всі розуміють, що у цей важкий для України час наша армія потребує максимальної підтримки від кожного з нас.

Допомагаючи армії ми робимо внесок в своє майбутнє. Кожна гривня може врятувати чиєсь життя. Допомога військовим є виразом солідарності українців, які постраждали від агресії. Величезна армія волонтерів та пересічних громадян роблять величезну роботу зі збору та надання конкретної допомогу постраждалим й нашим військовим.

Профспілки Харківщини разом з усією країною активно працюють на Перемогу. Неодноразово надавалася фінансова та матеріальна допомога Збройним Силам України, теробороні, пораненим бійцям, сім’ям військовослужбовців, біженцям. Разом з роботодавцями організовувався випуск необхідної промислової та оборонної продукції. Надано безповоротної фінансової допомоги Збройним силам України на суму понад 15 млн. грн. Військовому госпіталю передавались ліки.

Ось і сьогодні передано батареї протитанкових керованих ракет, яка захищає Харківщину сітки маскувальні Hunter «Зима» в кількості 12 штук для проведення маскування техніки на позиціях взимку.

Разом до Перемоги! Україна – Переможе!

20220921 133807

Профспілки Харківщини