a8762681b240c3d594cf3ca8b55d275e orig

Шановні працівники бібліотечної сфери!

Від імені Профспілки працівників культури України дозвольте привітати всіх Вас з нагоди професійного свята – Всеукраїнського дня бібліотек.

Сучасні бібліотеки – це не просто храм Книги, це потужні інформаційно-телекомунікаційні майстерні, наукові центри, які відкривають читачам мудрість її Величності Книги, допомагають бути інтелектуально розвиненими та обізнаними у сучасному світі. Це також місця спілкування та зустрічей за інтересами.

Та сьогодні наші бібліотеки переживають непрості воєнні часи. Десятки з них пошкоджено або повністю зруйновано, втрачено бібліотечні фонди, тисячі екземплярів книг розграбовано російськими окупантами, які намагаються повністю знищити українську націю, українську культуру, українську душу.

Але немає жодного сумніву, що наш народ переможе це зло, відродить втрачене та створить успішне майбутнє для процвітання України.

Свято Всеукраїнського дня бібліотек завжди співпадає з Христовим святом Віри, Надії та Любові.

Тож, Віри нам усім у власні сили, Надії на мирне майбутнє та вселенської Любові нашій неньці Україні.

З шаною та повагою до кожного,

Голова Профспілки працівників

культури України Людмила Перелигіна