index 30092222 2222

Акція «Я люблю передплату» триває з 12.09.2022 по 25.12.2022 р.

УЧАСНИКИ АКЦІЇ

Учасники акції — клієнти АТ «Укрпошта» фізичні особи, які у період проведення Акції оформили передплату на періодичні друковані видання вартістю від 100 грн та більше на період не менше, ніж на 6 місяців на корпоративному веб – сайті АТ «Укрпошта» за допомогою сервісу «Онлайн передплата» або у відділеннях поштового зв’язку АТ «Укрпошта» або через листоношу «Офлайн передплата».

І. Подарунки для Учасника Акції, які  оформили передплату у ВПЗ або через листоношу («офлайн передплата») – один з 24-х ЕЛЕКТРОЧАЙНИКІВ.

ІІ. Подарунки для Учасників Акції, які оформили передплату через сервіс «Онлайн передплата» на корпоративному веб – сайті АТ «Укрпошта»:

1 місце  — Мультиварка,

2-4 місце  —  Конвектор електричний,

5 місцe — Блендер ручний,

6-10 місце – Зовнішній акумулятор (Powerbank).

11-15 місце – Праска.

ІІІ. Супер передплатник, який передплатить найбільшу кількість видань з найбільшою сумою їх вартості, отримає СУПЕРПОДАРУНОК – ТЕЛЕВІЗОР.

Важливі умови акції

·       Участь в акції беруть клієнти, які передплатили видання вартістю від 100 гривень щонайменше на 6 місяців.

·       Учасниками розіграшу можуть бути лише фізичні особи.

·       Один учасник акції, який передплатив періодичні видання в одній із двох категорій, не може бути переможцем в іншій категорії.

·       Розіграш подарунків буде проведено за допомогою сервісу випадкового вибору переможців до 25 січня 2023 року. Офіційну інформацію щодо переможців буде опубліковано у розділі «Акції» на сайті АТ «Укрпошта» упродовж 15 календарних днів із моменту проведення розіграшу. Представники Укрпошти зв’яжуться із переможцями розіграшу за допомогою мобільного зв’язку та дізнаються інформацію про відділення, в якому переможцю буде найзручніше отримати подарунок.

·       Для отримання подарунка у відділенні переможці розіграшу повинні пред’явити документ, що посвідчує особу.

·       Вартість подарунка не може бути виплачена в грошовому еквіваленті.

·       АТ «Укрпошта» не несе відповідальності за використання подарунка учасником акції після його отримання.

Що необхідно для виграшу суперподарунка — телевізора?

1.  Передплатити від п’яти і більше видань вартістю від 100 грн. (та більше) кожне, терміном не менше ніж на 6 місяців.

2.  Надіслати копії (або фото) квитанцій, абонемента СП-1 та ваш номер мобільного телефону на Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. (всі копії повинні бути якісні, в яких чітко видно дані щодо передплати).

Більше передплачених видань — вище шанс виграти телевізор!

ПРОФІНФОРМ