rada02

    У Закарпатті в навчальних закладах відзначили День працівників освіти, який цього року припадає на 2 жовтня.

     На урочистих зборах в Ужгородському вищому професійному училищі торгівлі та технологій харчування працівників  тепло привітали директор училища Віктор Кощак та голова Закарпатської обласної організації профспілки працівників і підприємців торгівлі, громадського харчування та послуг Наталія Кузьма. 

    Групі працівників училища були вручені Почесні Грамоти  Закарпатської обласної ради профспілок за активну співпрацю з профспілкою та з нагоди Дня працівників освіти і памятні подарунки профспілки. Їх вручила Наталія Кузьма.

   Подякою Закарпатської облпрофради за сумлінну роботу в профспілці та з нагоди 80-річчя від дня народження нагороджена колишній скарбник профспілкової організації Ужгородського вищого професійного училищі торгівлі та технологій харчування Марія Лавська. Цю відзнаку Наталія Кузьма вручила на зібранні її доньці Галині Куштан  - заступнику директора з навчально - виховної роботи ВПУТТХ.

     Напередодні свята освітян Наталія Кузьма також привітала працівників  ще одного навчального закладу -   ВСП " Ужгородський  торговельно-економічний фаховий коледж" ДТЕУ.

   На фото: майстер виробничого навчання Ужгородського вищого професійного училища торгівлі та технологій харчування Марина Шталовські (праворуч) отримала нагороду від голови галузевої профспілки Наталії Кузьми;

                 - Наталія Кузьма разом з працівниками ВСП " Ужгородський  торговельно-економічний фаховий коледж" ДТЕУ.

                                        rada01

                                       Сергій Баранчиков,

                                       пресцентр Закарпатської облпрофради