Уроч засід Фото 4

В актовій залі Чернівецької обласної ради профспілок відбулося урочисте засідання президії облпрофради з нагоди чергової річниці утворення Федерації профспілок України.

 

У короткому вітальному слові голови облпрофради, члена Президії ФПУ Володимира Барабаха було наголошено на важливість закладеної в основу діяльності Федерації співпраці з усіма державними, господарськими, політичними та громадськими організаціями, спрямованої на захист соціально-економічних прав і гарантій працюючої людини. Чернівецька обласна рада профспілок, її членські організації виступають активними учасниками соціального діалогу, сприяють мобілізації трудових колективів на вирішення проблем соціально-економічного розвитку регіону.

Уроч засід Фото1

Нині, у час важких випробувань у зв’язку з військовою агресією росії проти України, облпрофрада, разом з іншими профоб’єднаннями,   знаходиться в авангарді спротиву окупантам, надаючи посильну фінансову і матеріальну допомогу Збройним силам України, гуманітарну допомогу і безкоштовний прихисток та харчування внутрішньо переміщеним особам.

В урочистому засіданні взяв участь заступник голови Чернівецької обласної державної адміністрації Олександр Янков, який відзначив роль профспілкових організацій Буковини у налагодженні соціального партнерства, посиленні захисту трудових, соціально-економічних прав та інтересів працюючих.

 Учасники зустрічі привітали одного з фундаторів Федерації профспілок України Володимира Шкварковського, колишнього голову обласної ради профспілок, яку він очолював понад тридцять років і днями відзначив своє 80-ліття. Йому вручено відзнаку Чернівецької обласної державної адміністрації “На славу Буковини”, вітальну адресу від Голови Федерації Григорія Осового та Подяку голови обласної ради профспілок.  

 Уроч засід Фото 3

На завершення зустрічі керівники облпрофради та облдержадміністрації привітали присутніх з нагоди Дня профспілок України, що відзначатиметься 9 жовтня.

 

Михайло Лєньков,

завідувач відділом з питань

захисту соціально-економічних

та духовних інтересів працюючих

Чернівецької облпрофради