stud 6 12

 

Під час війни підтримка економіки важлива як ніколи і вона має бути стабільною, а люди повинні працювати. Саме тому як швидко взяти себе в руки й розпочати ефективно працювати чи шукати для себе нову роботу був присвячений черговий вебінар у рамках інформаційно-просвітницького проєкту Профспілки та Інституту громадянської освіти та праці «Запобігання та протидія дискримінації працюючих студентів на робочому місці».

 

Захід відбувся 6 жовтня 2022 року у форматі онлайн і мав на меті допомогти студентам, які поєднують здобуття освіти з роботою, зрозуміти основні аспекти трудового життя та убезпечити себе від неприємних ситуацій при зміні роботи чи пошуку нової.

Довідково

Інформаційно-просвітницький проєкт – це спільна праця Профспілки працівників освіти і науки України з ГО «Інститут громадської освіти та праці» за підтримки Представництва Фонду ім. Фрідріха Еберта в України.

Участь у заходах проєкту брали студенти, які поєднують здобуття освіти з роботою, а також профспілкові лідери та активісти з усіх регіонів України.

 

Профспілка працівників освіти і науки України

Детальніше: https://pon.org.ua/novyny/9827-nova-robota-novi-mozhlyvosti-vebinar-dlia-pracuuchykh-studentiv.html