rada1310f 

Президія Закарпатської облпрофради (голова Іван Зелінський) розглянула питання про роботу обласної організації профспілки працівників освіти і науки з оздоровлення спілчан у 2022 році.

 

     Відзначалося, що освітянами було прийнято постанову розширеного засідання Президії комітету обласної організації профспілки працівників освіти і науки від 12  червня 2022 року  «Про завдання організаційних ланок Профспілки щодо оздоровлення і відпочинку членів профспілки та їх дітей у 2022 році».

   Взято до уваги, що внаслідок ворожих обстрілів не працювала база відпочинку «Галчонок» в смт. Затока Одеської області, де раніше оздоровлювалися члени галузевої профспілки та їх діти.

   В рамках галузевої Програми «Оздоровлення -2022» цього літа, як і в попередні роки, проводилося оздоровлення членів профспілки.

     За підсумками проведеної роботи обласною, районними, об’єднаними, міськими організаціями профспілки, профкомами закладів вищої освіти було оздоровлено 306 працівників в оздоровницях Закарпаття (ДП «Клінічний санаторій «Синяк», ТОВ «Санаторій «Поляна», ПП «Джерело-2» Санаторій «Орлине гніздо»).

   На ці цілі використано 3,8 млн. грн. Частка коштів профспілкового бюджету у вартості придбаних путівок склала 2,0 млн. грн.

   Президія Закарпатської облпрофради відзначила  роботу обласної організації профспілки працівників освіти і науки  щодо оздоровлення спілчан за галузевою Програмою

"Оздоровлення – 2022".

      За активну роботу з організації оздоровлення членів профспілки  Почесною грамотою облпрофради нагороджено голову обласної організації профспілки Тетяну Повханич.

     Президією внесено пропозицію Федерації профспілок України запровадити Всеукраїнський огляд роботи профспілок на кращу організацію оздоровлення членів профспілок у 2023  році з метою мотивації профспілкового членства і, враховуючи те, що це передбачено Статутами багатьох галузевих профспілок.

        На фото: голова Закарпатської облпрофради Іван Зелінський вручає нагороду голові обласної організації профспілки працівників освіти і науки Тетяні Повханич

                                     

                                       Сергій Баранчиков,

                                       пресцентр Закарпатської облпрофради