315299160 844533583646387 1189895650071322817 n

14 листопада 2022 року відбулася робоча зустріч Миколи ШЕРШУНА, голови Федерації профспілок області з Оксаною ОКСЕНЮК, головою первинної профспілкової організації ДЗ «Луганський державний медичний університет», професійної спілки працівників охорони здоров’я України, асистентом кафедри технології ліків, організації та економіки фармації, кандидатом фарм.наук.

Ще у березні цього року, у зв’язку з воєнними діями, ДЗ «ЛДМУ» переїхав на Рівненщину. Облаштувалися у Рівненському діагностичному центрі ім. Поліщука, за адресою вул. 16 Липня, 36.
На зустрічі розмова йшла про реалії сьогодення та плани на майбутнє.
За словами Оксани Євгеніївни, голови ППО ДЗ «ЛДМУ», профспілкова організація мед. університету користувалася і користується авторитетом. Їй довіряють та ставляться з повагою.
До війни усі працівники закладу були членами профспілки. Після закінчення реєстрації профорганізації на новому місці, її роботу, вона, як лідер профспілки, буде продовжувати.
Микола Шершун, голова ФПО висловив сподівання, що діалог, який сьогодні розпочався, буде тривати. Запевнив, що спеціалісти Федерації профспілок Рівненщини завжди дадуть потрібну пораду, проконсультують тощо.
До слова, це вже не перший випадок, коли заклад змінює місце «прописки». За понад 60 років своєї історії Луганський медичний університет пережив дві евакуації.
Жанна АРСЕНІЧЕВА,
«Профінформ ФПО»