z Dnem praczivnykiv radio telebachennya ta zvyazku Ukrayiny

16 листопада в Україні відзначають День працівників радіо, телебачення і зв'язку України.

Дорогі друзі!

Сьогодні, в День працівника радіо, телебачення та зв’язку України, хочеться почуватися з Вами на одній хвилі і в прямому ефірі на всю країну привітати Вас всіх зі святом, як тележурналістів і радійників, так і зв'язківців, працівників інтернет-комунікацій, режисерів, операторів, продюсерів. Усіх, хто допомагає нам кожного дня отримувати з ефіру всю доступну інформацію та новини, підтримує стійкий зв'язок.

З початком широкомасштабної військової агресії росії, кожний з нас відчув, наскільки це важливо – залишатись на хвилі України. Бачимо, як російські окупанти в першу чергу намагаються відрізати місцевих мешканців від українського теле- і радіомовлення, від українського Інтернету. Бо правдиві новини та контакт з близькими людьми з вільної території – це теж спротив загарбникам.

Ми вдячні вам за нелегку працю і професіоналізм: сміливо говорити правду, бути на вістрі важливих подій, доносити слухачеві всю найважливішу інформацію. Нехай техніка не підводить, електроенергія не вимикається, а сучасні технології тільки збільшать спектр ваших послуг і обсяг мовлення.

Бажаємо вам завжди бути на хвилі успіху, жити тільки з хорошими новинами, щоб зв'язки були міцними, інформація – актуальною та оперативною, а подача і контент – унікальними. Найвдячніших і відданих слухачів і глядачів,.

Нехай робота щодня дарує позитив і посмішку, ловіть частоти щастя і удачі в житті. Успіхів вам — професійних і особистих.

 

З повагою, Голова ФПУ Григорій ОСОВИЙ