980
У Закарпатській обласній раді профспілок відбулося чергове засідання Молодіжної ради облпрофради.

Відкриваючи зібрання, голова Закарпатської облпрофради Іван Зелінський наголосив, що робота з молоддю має бути одним з основних напрямків діяльності профспілкових організацій усіх рівнів, особливо щодо активної участі молоді у роботі виборних профспілкових органів.
Про досвід роботи з молоддю студентського профкому Ужгородського Національного університету розповів голова первинної профспілкової організації студентів УжНУ, голова Молодіжної ради облпрофради Олександр Баран. Йшлося, зокрема, про організацію і проведення заходів із студентською молоддю, допомогу профкому вимушеним переселенцям, які проживали у гуртожитках університету, співпрацю з волонтерським рухом, тощо.
Про свою участь у цій роботі говорив заступник голови студентської профспілкової організації цього навчального закладу, голова профбюро факультету інформаційних технологій Андрій Мушка.
981
Заслухано інформацію про участь профспілок у роботі Молодіжної ради при Закарпатській обласній військовій адміністрації, представником облпрофради в якій є Катерина Хархаліс.
Олександр Баран також інформував присутніх про хід онлайн навчання молодих профспілкових лідерів "Молодь на ринку праці та в профспілках", яке з 14 листопада цього року проводить Федерація профспілок України.
На засіданні було затверджено план роботи Молодіжної ради на 2023 рік.
Підсумки зібрання підбили голова Закарпатської облпрофради Іван Зелінський та голова Молодіжної ради Олександр Баран.
На фото - на засіданні - члени Молодіжної ради облпрофради;
- із вступним словом виступає голова Закарпатської облпрофради Іван Зелінський;
- інформує голова Молодіжної ради облпрофради Олександр Баран.

982
Фото автора