DSCN4369

В Департаменті Головного управління Держпраці в Запорізькій області  28 листопада поточного року відбулося чергове засідання постійно діючої робочої групи з питань зниження рівня незадекларованої праці, в якому взяли участь представники головних управлінь Пенсійного фонду України, Національної поліції, Держпродспоживслужби, а також управління з питань праці Запорізької міськради та виконуюча обовязки Голови обласної ради профспілок Тамара Белескова.

Учасники зібрання обговорили ситуацію, що склалася в регіоні у сфері соціально трудових відносин та підбили підсумки інформаційної кампанії «Виходь на світло!», за час якої спільними заходами були охоплені близько 3800 суб’єктів господарювання в Запоріжжі та Запорізькому районі. Зокрема було відзначено, що протягом 5 місяців поточного року у Запорізькій області офіційно легалізували свої трудові відносини 1500 працівників.

Крім цього, на засідання йшлося про наступну діяльність робочої групи з питань зниження рівня незадекларованої праці, обговорили план співпраці на грудень та домовилися про подальший обмін інформацією.

DSCN4349

Запорізька облпрофрада