20013

На базі КНП «Закарпатська обласна клінічна лікарня ім. А.Новака» було проведено семінар-навчання профактиву Закарпатської обласної організації профспілки працівників охорони здоров'я України (голова Володимир Турок).

 

На семінар були запрошені голови та бухгалтери профспілкових організацій галузі. Його метою було забезпечити виконання основних напрямів діяльності обласної організації профспілки та посилення захисту соціально- економічних прав та інтересів членів профспілки.

Особливості фінансової діяльності профспілкових організацій в умовах воєнного стану та річної фінансової звітності висвітлила на семінарі-навчанні головний бухгалтер Людмила Трофимчук.

Експерт з врегулювання соціально-трудових відносин Тіберій Лукач вів мову про основні завдання колективно-договірної роботи у профспілкових організаціях на 2023 рік.

На завершення учасники семінару-навчання познайомилися з інформаційно-організаційною роботою у профспілці в умовах цифрової трансформації, про що інформувала економіст з оплати праці та бухгалтерського обліку Тетяна Куруца.

20012

При обговоренні питань семінару-навчання відбулась фахова дискусія, у якій взяли участь голови первинних профспілкових організацій: Оксана Тегза - КНП «Ужгородська міська клінічна лікарня», Оксана Цифра - КНП «Ужгородський міський пологовий будинок», голова Рахівської РОППОЗУ Олена Койтюк та інші.

Учасники навчання дійшли висновку, що організаційне зміцнення всіх ланок профспілки, чітке виконання статутних вимог, дотримання принципів єдності та солідарності дій мають стати пріоритетними в умовах наступу на трудові права працівників.

На фото: під час семінару - навчання профактиву Закарпатської облорганізації профспілки працівників охорони здоров'я

 20011

Сергій Баранчиков,

пресцентр Закарпатської облпрофради